Tuesday, July 8, 2014

OsteMatrix

Saya yakin pasti ramai antara kita semua akan mengalami masalah seperti :

>sakit pinggang ketika bangun tidur
>lenguh kaki dan juga tapak kaki rasa sakit
>Sakit lutut bila banyak berjalanItu adalah antara tanda-tanda yang menunjukkan bahawa badan kita sebenarnya kekurangan Kalsium.. sebenarnya banyak lagi tanda-tanda lain yang menunjukkan badan seseorang kekurangan Kalsium.. Tapi simptom-simptom dia atas adalah yang paling kerap berlaku terutamanya bagi mereka yang mempunyai rutin harian yang agak sibuk dan juga umur telah meningkat.

Orang kata umur dah meningkat, macam-macam sakit datang.. Tapi sebenarnya kita boleh untuk mengelak perkara sebegini berlaku kepada kita.. Sebagai tuan empunya badan, kita berhak untuk mendapatkan yang terbaik untuk sistem badan kita. Yang penting usaha sebelum menyerah sakit. 

OsteMatrix™ merupakan salah satu produk Shaklee yang membekalkan Kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Hubungi saya untuk mendapatkan Produk Shaklee anda..
sms/whatapp: 019-473 4280 (zai)..
**Khidmat COD juga disediakan di sekitar Shah Alam.

No comments: