Saturday, September 7, 2013

Hujung Minggu ku!

Waahh....dah post kedua...Maklumlah new blogger.Semangat masih berkobar2.Anyway, hujung minggu kami sekeluarga kali in bermula dengan nasik goreng patayya!. Seawal pagi lagi aku dah start masak nasik,potong bawang dan pukul telur untuk buat nasik goreng patayya kegemaran anak dara yg baru berusia 3  tahun lebih itu...
Nak resepi? Silakan la google ye...hihihi...

Okeh.Hari ni kami sekeluarga ke office shaklee. Beli  sket supplemen2  feveret kami  seperti nutriferon, Vit E, ESP, Vit C , alfalfa dan tambahan sebotol COQhealth plus. Ada lg beberapa supplemen lain yg kami amalkan tapi kali ni cuma nak top up mana2 yg dah nak abis je dulu.


Berkenaan dengan supplemen2 yg sy sebutkan ni, sy akan terangkan pada posting2  akan datang. Untuk pengetahuan semua, kami sekeluarga minat gileerrr ngan supplemen Shaklee ni. Kepada yg berminat nak oder, bole aje. Bole makan sbg salah satu usaha penjagaan kesihatan badan kita.

Sesampai aje kat office Shaklee ni, orang punya la ramai.Hem, ini menggambarkan ramai jugak pengamal -  pengamal supplemen Shaklee ni.... Nasib baik byk kerusi disediakan, walaupun sesak dengan orang ramai tp masih selesa untuk menunggu giliran.Khidmat kaunter yg cekap dan ramah, buatkan pelanggan mcm kami ni rasa masa yg lama utk menunggu itu terasa mcm tak der apa pun...hihi...

Disebabkan anak dara ku sanggup menemani kami, ku hadiahkan dia puzzle Pinocchio ni. Anak sy ni memang gemar dengan permainan yang berunsurkan cantum cantum @  binaan. Dah berjenis2  puzzle dah jadi koleksinyer. Block2  binaan tu plak memang feveret dia laaa. Mcm2  rekaan anak sy dah berjaya bina guna block tu contohnya rumah, kapal terbang, bot dan bermacam lagi. Sebenarnya aktiviti mcm ni membina daya kreativiti selain dari kemahiran berfikir dia.




Diakhir hari, singgah jap di  Restoran Tat Nasi Ayam. Selain nasik ayam, teringin nak rasa tauhu bakar.
Terima Kasih Singgah Dan Follow "Aku Dan Vitaminku"

1 comment:

Che Rosliza Che Mat said...

Nice...ramai betul orang bisnes shaklee...Good Luck..